Det er ikke usikkert at låne på nettet

19 January 2021 Camilla Skøtt

editorial

Hvis du tidligere har optaget et online lån – eller et hurtiglån direkte i en forretning – så har du måske også oplevet, hvordan din bankrådgiver forsøger at få dig til at føle, at det var et uansvarligt træk? Det er det ikke. Ofte kan du faktisk finde bedre lån på nettet, end du kan i din bank.

Har du oplevet det, vi lige har beskrevet; at din bankrådgiver giver dig god gammeldags skældud, fordi du har optaget et lån på nettet? Det skulle være noget så uansvarligt, hvis man spørger de fleste bankansatte, men faktum er bare, at langt de fleste online banker tilbyder bedre lån, end banken gør – og det kan da ikke være uansvarligt at vælge det bedste lån?

Hvorfor er online lån gode?

Men hvordan kan det egentlig være, at de online banker kan tilbyde så gode lånevilkår? Jo, det er egentlig det samme, som er gældende for de webshops, der tilbyder bedre priser end fysiske forretninger: Det er billigere at have en bank på nettet, og det kræver heller ikke en ordentlig omgang rådgivere, der skal ansættes.

Betyder det så, at du kan låne fra en hvilken som helst bank på nettet? Nej. Du må gerne have din kritiske sans med dig, når du indhenter tilbud og gennemgår lånevilkårene. For eksempel bør du aldrig vælge en bank, der ikke tillader dig at indfri lånet når som helst, du skulle få lyst, ligesom det naturligvis er en god idé at sammenligne ÅOP, så du sikrer dig, at du ikke betaler mere end højest nødvendigt for at låne.

Vil du vide mere om online lån, kan du med fordel læse denne artikel: https://ehandelsblog.dk/onlinebanker-er-nemme-og-sikre-at-laane-hos/ – her kigger de lidt nærmere på de digitale lån, ligesom du får et par gode råd med på vejen, så du sikkert og trygt kan låne penge til det, du drømmer om.

More articles