Afslibning af dine gulve – til den rigtige pris

05 oktober 2018 admin

editorial

Er det dyrt at få slebet gulve?

Dine gulve betyder rigtigt meget for stemningen i din stue og andre rum. Mørke eller lyse gulve har hver især deres indvirkning på, hvordan det føles at være i rummet.

Uanset hvilke nuancer dine gulve har, så de kan med tiden miste glansen på grund af slid og sollys, som har haft en afblegende effekt. Efter noget tid kan det være, at du beslutter dig for, at du gerne vil have foretaget en gulvafslibning, for at bringe gulvene tilbage til deres flotte oprindelige look.

Men der er 2 ting, som du vil være helt sikker på, før du får en dygtig fagmand til at gå i gang. Det første du vil være sikker på er, at han er dygtig og kan sit kram. Og det andet – ja det er naturligvis, at du vil have arbejdet udført til den rigtige pris.

For godt nok er projektet vigtigt, men du vil ikke betale overpris – vel?

Derfor skal du spørge din gulvmand udførligt om prisen, før han går i gang. Hvis han er seriøs, så vil han svare noget i stil med, at han først skal have mulighed for at vurdere gulvet grundigt, for alle gulve et forskellige. Og måske siger han endda, at du kan nøjes med en polering, som endda er billigere.

Derfor skal du ikke acceptere en standardpris. Sørg for, at bede om en konkret vurdering af prisen for en afslibning af lige præcis dit gulv.

  

Flere Nyheder