At søge informationer om skøde

30 April 2019 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Hvis du allerede er i processen med at få udfærdiget et skøde, så er det selvfølgelig din advokat, du skal tage fat i, når du vil have noget at vide om dit skøde og processen derved.

Det kunne blandt andet tænkes, at du har valgt dem her: https://eboligadvokat.dk/skoede/

De ved nemlig en hel del om at lave skøder og har lavet mange gennem tiden, og for dig som kunde kan det være det smarteste træk at tage. For mange skøder skal ofte skrives i et sprog, som menigmand ikke forstår eller kan sætte sig ind i på kort tid.

Men derfor betyder det ikke, at det ikke skorter på folk, der ikke har taget en jura-uddannelse, som tænker, at de vil spare pengene væk til sådan en advokat og så bare lavet skødet selv.

Du mener måske, du har tid nok til at lave skødet selv og ikke har travlt, hvorfor du i ro og mag vil skrive skødet selv, om det så er til overdragelse af en bolig eller ændre ejerforholdet til dette.

For det første kan et skøde sjældent blive endeligt godkendt, hvis det ikke er udfærdiget af en autoriseret advokat, og for det andet vil du sikkert falde over en masse falsk information.

Især hvis du søger efter det på nettet, kan du falde i en fælde at tro, at alt hvad du læser på nettet kan omdannes 1:1 i din specifikke situation.

Sjældent er to skøde-sager ens, så der skal måske indføres nogle ændringer, rettelser og tilføjelser, som er helt særegne for din situation.

Hvis du dog gør dig den indsats at hente information om at skrive skøder på et bibliotek, så vil du med stor sandsynlighed blive mødt med samme jura-sprog, som det vil tage dig oceaner af tid at afkoge.

Der er en grund til, at det ikke er lige let at tage en advokat-uddannelse, så lad de professionelle om den slags.

More articles