Bestil lækker mad ud af huset

12 maj 2021 Anne-Mette Hansen

editorial

Mad ud af huset er et oplagt valg, når du skal holde fest derhjemme eller i et lejet lokale. Det er nemlig et langt billigere alternativ til at hyre en kok eller til at holde festen på en restaurant. Men hvor finder du mad ud af huset, der både smager godt, og hvor der er et bredt sortiment at vælge fra?

Læs med i denne artikel, og find ud af mere om at bestille mad ud af huset til din fest. 

3 gode råd til at bestille mad ud af huset

Maden er en stor del af festen. Derfor skal denne naturligvis være i orden. Ingen vil have, at gæsterne går hjem og snakker dårligt om deres fest pga. maden. Når du bestiller udefra, der der tre ting, du skal tænke over og huske på.

1. Buffet eller 3-retters?

Mad ud af huset byder på mange muligheder. Et af de store valg, du skal træffe, er, om maden skal serveres som en buffet eller som en menu med 3-retter.

Fordele ved at vælge buffet er, at der ofte vil være mad for enhver smag til dine gæster. Ulempen er, at gæsterne selv skal gå op og tage deres mad. 

Fordele ved en 3-retters menu er, at gæsterne kan blive siddende og få maden serveret. Det kan dog være en ulempe, at der ikke er flere ting at vælge mellem for dine gæster. 

2. Bestil i god tid

Du skal altid bestille maden i god tid, hvis du skal have mad ud af huset til en større fest. Hellere være i god tid end at være ude alt for sent. 

3. Undersøg mulighederne

Der er mange kroer, restauranter, hoteller og cateringvirksomheder, der leverer færdig mad ud af huset. Søg gerne online og se nærmere på mulighederne hos de forskellige steder. Overvej f.eks. Kokken & Jomfruen, som er et populært valg. De leverer i hele landet. 

Flere Nyheder