Billig og belejlig biludlejning i Aalborg

26 April 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går turen til Aalborg? Så kan du leje bil lokalt gennem One2move Biludlejning Aalborg C.

Hvad er One2move Biludlejning Aalborg C?

One2move Biludlejning Aalborg C er den Aalborg baserede afdeling af biludlejnings firmaet One2move som dækker hele Danmark gennem en effektiv franchise ordning.

Fælles for alle afdelinger af One2move er at du her kan leje kvalitets biler billigt – og dette gælder også for One2move Biludlejning Aalborg C. Er du således på visit i Aalborg, hvad end dette er i forretningsmæssigt øjemed eller om du besøger Nordens Paris i forbindelse med familiens ferie kan du dække dine daglige transport behov med en lejet bil fra One2move Biludlejning Aalborg C.

Du kan for eksempel leje en rummelig og velkørende Hyundai I10 1.0 Essential for kun 245 kroner per dag. Når du lejer bil gennem One2move Biludlejning Aalborg C får du 100 fri kilometer samt muligheden for at tilkøbe ekstra kilometer til en særdeles rimelig pris. Dette betyder at du hurtigt kan komme rundt i byen og i de omkringliggende områder uden at det behøver at koste dig spidsen af en jetjager. Og så skal du og familien nok nå at få set hvad der er at se i Aalborg og omegn.

Lej flyttebil hos One2move Biludlejning Aalborg C

Står du for at skulle flytte kan du nemt klare transporten med en flyttebil fra One2move Biludlejning Aalborg C. Her kan du for eksempel leje en Hyundai H350 2,5 CRDi Premium 150HK som er ideel til den mindre flytning, og som kan køres af en chauffør med et almindeligt kategori B kørekort, for kun 499 kroner per dag. Dette er en stor besparelse når man ser det i forhold til omkostningen ved at hyre et professionelt flyttefirma.

Du kan læse mere om One2move Biludlejning Aalborg C, og se udvalget af biler til leje, på one2movebiludlejning.dk.

More articles