Brug ikke en græstrimmer som en hækkeklipper

26 January 2021 Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Når man ser sådan en græstrimmer, så kan man godt komme til at tro, at der er tale om en hækkeklipper.

Selv de bedste græstrimmere af den type kan til forveksling ligne en hækkeklipper, fordi man ofte har at gøre med et skaft, hvor der på enden er en klippeanordning, som roterer rundt, mens en skærm afskærmer i retning mod en.

Kan man heller ikke læse, så bliver det heller ikke nemt for en, når man skal kende forskel, for hvis man ser lidt dårligt eller bare kigger hurtigt på indpakningen, så kan man godt tro, at havegræs og en hæk er det samme.

Men man skal ikke begynde at blande rundt på de to ting, og kan man ikke selv kende forskel, så må man mærke dem, hvis man ejer begge udgaver af sådan noget værktøj.

En hækkeklipper er heller ikke en græstrimmer 

Det omvendte gør sig også gældende, at man ikke skal forsøge at slå græs med ens hækkeklipper, som at man heller ikke skal klippe hækken med en græstrimmer.

Det kan måske i nogle forsøge godt fungere kortvarigt, men det er nok mere held end forstand, og der går nok kort tid, før maskinen går i stykker.

Og hvis den så går i stykker, fordi du har brugt den forkert på den måde, så kan det være, at garantien ryger, eller du ikke kan få pengene igen eller en ny maskine, fordi du reelt har ødelagt den.

Så står man i den situation, at man skal have klippet hækken, men ens hækkeklipper går i stykker lige før arbejdet, så skal man ikke prøve sig frem med en græstrimmer.

Det er heller ikke nok, at du bare nøjes med at have den ene maskine og bruge den på begge områder, fordi du vil spare penge.

Enten må du nøjes med den ene maskine, eller også må du spare sammen til at have dem begge to.

More articles