Derfor skal bilens nummerplade tjekkes

25 juni 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Et nummerplade tjek kan være lige det, du skal kaste dig over, hvis du skal købe en brugt bil. Her kan det nemlig være rart at have styr på alle sine fakta omkring bilen. Det giver nemlig det bedste udgangspunkt for at man også køber den vare, som er, som man forventer. For en bil er selvfølgelig noget, som kan være en dyr fornøjelse – også selvom den er brugt. Uanset hvor stort et beløb, man har sat af til en bil, så må ens penge selvfølgelig gerne være bedst muligt givet ud – og et skridt på vejen er et nummerplade tjek. 

Der er flere gode grunde til at lave et nummerplade tjek. Lad os prøve at se på nogle af de gode grunde til, at du skal bruge tid på at researche den bil, du overvejer at købe.

Derfor skal der laves et nummerplade tjek

Med et nummerplade tjek har du en super god måde, at få en masse information omkring en bil. Her er nogle af de ting, du kan få at vide: 

– Er bilen registreret 

– Hvornår er den sidst synet 

– Hvilken geartype har bilen. Er der automatgear eller manuelt gear.

– Hvad er bilens tophastighed. 

– Hvad er bilens stelnummer.

– Hvornår er bilen registreret for første gang.

– Hvad er bilens modelår.

– Hvor mange døre har bilen.

– Hvad er er den årlige grønne ejerafgift. 

Udover disse informationer så kan du også bruge nummerpladen til at undersøge, om der skulle være restgæld i bilen. Det er også ret så vigtigt at undersøge, for det er selvfølgelig de færreste, som ønsker at overtage en anden persons gæld på en bil. 

Når du har nummerpladen på en bil, så er der altså ingen tvivl om, at du kan få meget nyttig viden omkring bilen, så der ikke opstår overraskelser, du ikke er blevet informeret om. 

Flere Nyheder