Det skal du tænke over, når du vælger terrassedør

28 september 2021 Emilie Jacobsen

Er du på udkig efter en ny terrassedør til din bolig, er du måske lidt i tvivl om, hvad du egentlig skal se efter. Der er jo så meget forskelligt at vælge imellem i dag. Her kommer vi med en guide til, hvad du skal tænke over. Det kan forhåbentlig inspirere dig til at få valgt de rette døre. 

Vi har skrevet artiklen i samarbejde med klarvinduer.dk. De har et stort udvalg af billige terrassedøre. Hos dem vil du altså nemt kunne finde det, som du leder efter.  

Vælg en terrassedør, der giver masser af lys

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger en terrassedør, der giver masser af lys til din bolig. Terrassedøren sidder typisk i stuen, og der er jo ingen, der har lyst til at have en mørk stue. Alle terrassedørene hos klarvinduer.dk har ruder i, enten hele vejen eller med halv fyldning og halv rude. 

Terrassedøren skal passe til din bolig 

Når du vælger en terrassedør, skal den selvfølgelig også passe til din bolig rent stilmæssigt. Dermed kommer den ikke til at virke malplaceret. En dør, der ikke passer stilmæssigt, kan være en daglig irritation for dig. Derfor er det vigtigt, at du lige tænker en ekstra gang over, hvilken der vil passe ind. 

Hvor nemt skal det være at pudse vinduer? 

Noget, som du måske ikke lige har tænkt over, i forbindelse med valg af terrassedøren, er, hvordan du skal pudse ruderne i den. Du kan vælge terrassedøre, der består af mange små ruder. Det ser meget charmerende ud og vil passe godt til mange ældre huse. Hvis du selv pudser dine vinduer, vil du dog opleve, at det er noget værre bøvl at skulle pudse alle de små ruder. Hvis du ved, at du vil blive irriteret over det, kan det derfor være værd for dig at vælge en med større ruder. 

Flere Nyheder