Drop smøgerne med hjælp fra en e cigaret

12 juli 2019 Astrid Pedersen

editorial

Overvejer du at skære ned på dit forbrug af cigaretter – eller måske helt at holde op med at ryge? Så skal der her fra lyde en dybtfølt tak og et højlydt tillykke med din beslutning. Rygning er en hæslig vane, som skader såvel dig selv som dine omgivelser. Og så er det ikke mindst dyrt for dig at vedligeholde denne afhængighed. Du vil helt sikker kunne finde sjovere og mere konstruktive ting at bruge dine penge på!

Nemmere rygestop eller udtrapning med e cigaretter

De fleste, som har prøvet at holde op med at ryge, kan skrive under på, at dette er lettere sagt end gjort. Den fysiske afhængighed af nikotin i kroppen er faktisk den mindste del af det, og kan klares med de traditionelle rygestop produkter som for eksempel nikotin tyggegummi, plaster, tabletter eller mundspray.

Den del af tobaks afhængigheden, som er sværest at komme til livs, er den mentale afhængighed. Det er den, som dikterer, at det hører sig til med en smøg i pausen på arbejdet, efter maden, eller til festen, hvor en lille, eksklusiv gruppe af rygere søger for sig selv og dyrker deres laster.

Hvis du oplever, at du har svært ved at slippe denne vane, skulle du prøve med en e cigaret. Med en e cigaret har du stadig noget at ”dampe på”. Du slipper dog for den grimme stank af tobaksrøg i håret og i tøjet samt på fingrene – og en e cigaret vil ikke give dig dårlig ånde. Der kommer nemlig kun damp ud af en e cigaret – ingen røg partikler. Og du kan helt selv bestemme, hvordan din e cigaret skal dufte.

Køb e cigaretter online

Hvis du er i markedet efter en god e cigaret, kan du med fordel klikke ind på esug.dk og finde et billigt starter sæt.

Flere Nyheder