Du kan forhindre indbrud med et overvågningskamera

17 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvert år begås i titusindvis af indbrud i danske hjem. Det er så ærgerligt at komme hjem og finde sine private ejendom raseret og ens ejendele gennemrodet af tyveknægte. Især når det faktisk godt kan lade sig gøre for få midler at indbrudssikre sin bolig på effektiv vis.

Du kan beskytte din bolig mod indbrud med moderne teknologi

Blandt de mest effektive metoder til indbrudssikring af en bolig finder du et effektivt låse system, et moderne alarm system, og så videoovervågning. Hvis du vælger at implementere alle tre metoder vil de i kombination give dig den mest optimale sikring og beskyttelse af familiens fælles bolig.

Solide låse, eventuelt suppleret af ekstra forstærkning af dørkarme og vinduesrammer, vil kunne holde mange ubudne gæster fra døren. Låsene bør monteres på såvel døre som vinduer i stueplan, og skal være forsynet med indvendig vrider så at de kun kan åbnes indefra ved hjælp af nøgle.

image

Et alarm system med bevægelses sensor kan hurtigt identificere en ulovligt indtrængende gæst og alarmere såvel dig selv om politiet eller en vagt central. Med velplacerede overvågningskameraer kan du for det første skabe en afskrækkende effekt, for det andet få knivskarpe optagelser som dokumentation over for politi og forsikrings selskab. Og så har du faktisk gjort alt hvad du kunne for at sikre dit hjem mod indbrud og tyveri.

Kan jeg selv sætte videoovervågning op?

De mest moderne systemer til videoovervågning kan faktisk nemt monteres af ikke sikkerhedsfolk. Det betyder at du nemt selv vil kunne opsætte og installere overvågningskamera til videoovervågning uden for og inden døre i din bolig.

Hos DKKamera kan du finde videoovervågning pakker som er ganske overkommelige rent prismæssigt, og som er nemme selv at montere og installere, idet alt nødvendigt tilbehør følger med. Klik ind og se dem alle i den online shop på dkkamera.dk.

Flere Nyheder