En advokat skal huske at røre sig

11 November 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Som man måske sidder der som advokat århus, så bliver det ofte meget stillesiddende arbejde, hvor man skal underskrive en masse dokumenter, sætte sig ind i nogle sager, læse op på jura med videre på kontoret.

Det er ofte arbejde, man laver alene, så der er ikke nogle kollegaer, der lige hver gang foreslår, at man skulle gå en længere tur for at få frokost i pausen – ofte har man måske smurt noget hjemmefra, der ikke er lige så sundt.

Men ofte ender man endda med at skulle have frokost sammen med nogle klienter eller andre kunder, hvor der forventes noget tungt og fyldigt mad, som lægger en tung bund i ens krop, så man dårlig kan rokke med ørene længere.

Det hænger sammen med, at den slags gjorde man i gamle dage, når man skulle have møder med advokaterne, men siden råvarerne er blevet mere tilgængelige, så er det lettere at kunne sammensætte et godt og stort måltid, som mætter lang tid efter.

Men så er man som advokat tilbage på kontoret, som man måske er kørt frem og tilbage fra, og efter en lang arbejdsdag er man for træt til at motionere eller lave ordentlig mad, så man spiser ude eller får ædt noget junkfood.

Dette kommer til at køre meget på rutinen, og arbejdsmæssigt fungerer det måske godt, men kroppen er ikke tilfreds, men den forsøger jo selv at overleve, så den gemmer forskrækkelsen til senere.

Derfor er det med som stillesiddende advokat at huske at få rørt sig bare en smule, og selvom den gængse forestilling er, at man har for travlt til dette, så kan det handle om, at man cykler på arbejde.

Angående maden kan man lave noget, som man fryser resterne ned af, for så er det kun den ene dag, man skal lave mad, og så skal man bare tø resten op dagen(e) efter.

More articles