En god placering ved brug af en minicontainer

14 april 2020 Anders Lundtang Hansen

editorial

Nu fylder en minicontainer jo – se bare navnet – ikke så meget som en almindelig container, så her har man lidt mere råderum at gøre godt med, hvis man i forvejen har meget plads at gøre godt med, når man skal bruge den og have den placeret.

Dette kunne jo være ved benyttelse af en minicontainer i Viborg, hvor der jo plejer at være godt med plads i det jyske, og ellers finder man jo en løsning.

Og det er de løsninger, som vi vil tale lidt om i denne artikel.

For hvis man har de rette redskaber til det, så er man jo ikke bundet af, at man skal tilkalde folk for at flytte rundt på sådan en minicontainer, hvis man ønsker den flyttet efter, hvordan man benytter den bedst muligt til det, man har lejet eller købt den til.

Hvis man har at gøre med en almindelig container, skal man ofte have professionelle til at flytte den rundt, og det tog i forvejen en krig at få den placeret til at starte med, så man gider dårligt skulle vente på, at nogle kommer ud og flytter den en smule, så man lever med, at den kan ende med at stå bøvlet.

Derfor har man nogle gange flere muligheder med sådan en minicontainer.

Forsøg eventuelt ikke at stille den på alt for grønne områder, selvom det kun er græs, for selvom den måske ikke skal stå der længe, så kan græsset får svært ved at ånde, og hvis man bliver ramt af regnvejr undervejs, så kan containeren synke ned i jorden, som efterlader nogle grimme huller.

Har man mulighed for det, så bør man stille den på noget hårdt underlag såsom brosten, en terrasse med videre.

Her skal man så også lige holde øje med, at man ikke stiller den, så den skæmmer for lyset ind i boligen på noget (vigtigt) tidspunkt af døgnet.

Flere Nyheder