En marskandiser kan hjælpe med rydning af dødsbo

05 april 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når en person afgår ved døden, vil vedkommende som regel efterlade sig en større eller mindre mængde af jordisk gods. Dette benævnes et dødsbo, og består af møbler og øvrigt indbo så som køkkenudstyr og husgeråd, nips, bøger og kunst samt diverse personlige genstande. Disse effekter skal ryddes ud af boligen efter dødsfaldet, så denne kan komme videre i systemet – enten ved videre udlejning gennem bolig selskabet, eller ved salg, således at arvingerne kan få boligens værdi realiseret.

Lad en marskandiser hjælpe dig med rydning af dødsbo

Står du som efterlevende tilbage med et dødsbo, og aner du ikke hvor du skal ende og hvor du skal begynde? Så kan du med fordel kontakte en professionel marskandiser, og få vedkommende til at hjælpe dig med at gennemgå dødsboet.

En marskandiser kan tilbyde at aftage hele – eller dele af – dødsboet, enten ved opkøb eller formedelst den ydelse, der ligger i selve bortskaffelsen. Det er en god idé at lade marskandiseren hjælpe med gennemgangen af samtlige effekter, idet du som lægperson hurtigt kan komme til at overse genstande som har mere end blot affektions værdi.

Dette betyder, at en marskandiser vil have bedre forudsætninger for at kunne vurdere, om eksempelvis kunstværker eller antikke møbler, som du ellers ville have kørt på genbrugs stationen, ville kunne indbringe dig penge ved en auktion. På den måde vil det faktisk være en overskuds forretning at hyre en dygtig marskandiser!

Hvor kan jeg få hjælp til rydning af dødsbo i København?

Hos Marskandiseren i Store Kongensgade finder du udelukkende dygtige fagpersoner med autorisation til håndtering af dødsbo. Dette er din garanti for en fair, sober og respektfuld behandling af såvel dig selv som af den afdødes efterladet genstande.

Du kan læse mere om Marskandiseren i Store Kongensgade, og kontakte marskandiseren via hjemmesiden https://www.dødsbo-rydning.dk/ 

Flere Nyheder