Er polering af dit badekar en mulighed?

29 September 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Du er ved at være godt træt af at kigge på dit gamle badekar, for det ser ret så grimt ud efter – forståeligt – at være blevet brugt i så mange år af forskellige mennesker.

Selvfølgelig har de personer efter bedste evne forsøgt at passe på badekaret under brug, men det kan jo ikke undgås, at der kommer enkelte småskader på det, og der er da også sket nogle mindre uheld, som har givet lidt slitage på badekaret.

Men det har bare været med til at give det lidt patina – til at starte med.

Nu synes du virkelig, at badekaret godt kunne trænge til at se flot ud igen, for du kan som sådan leve med de få skader, som der er, hvis man nu kunne forskønne badekaret, så det hele så flot ud igen. Det kunne give badekaret et rustikt look, som også er populært!

Som sådan kan man godt polere ens badekar

Faktisk er det i den sammenhæng, at man overvejer, om polering af badekar er en mulighed i den forbindelse, for det er trods alt noget, som du selv kan gøre med nogle rengøringsmidler, udstyr og godt med knofedt.

Så behøver du ikke have fat i eksperter, men mest af alt skal du ikke hen at bruge penge på et nyt badekar, hvilket ville koste dig alt, alt for mange penge.

Her skal man så bare huske på, at man bruger de rette kemikalier til badekaret, så man kan komme kalken til livs og få badekaret til at se flot ud, for det kan jo tænkes, at man bruger de forkerte kemikalier, som badekaret ikke kan tåle.

Så skal man også tænke over, om badekaret overhovedet har været et af den skinnende slags til at starte med, for hvis det ikke var det, kommer det ikke til at skinne igen.

Virker poleringen ikke, så kan en emaljering af badekaret gøre det – og her skal der fagfolk til!

More articles