Et hul i emaljen på badekaret er ikke lig med udsmidning

19 oktober 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Så er det atter blevet tid til at nedsænke dig i et dejligt varmt bad i dit badekar, som du har fået og glædet dig til, at du kunne forkæle dig med, når du kom hjem fra arbejde.

Du ved lige, hvad det er for en sæbe, der skal bruges, og du har måske endda fundet nogle stearinlys frem, så du kan spare den kunstige belysning; og der er endda allerede gjort plads til et godt glas rødvin, så nu skal beslutningen på, hvad det er for noget afslappende musik, der skal spille, mens badet finder sted.

Mens du står og skal til at tage den beslutning, læner du den ene hånd mod badekaret, som du skal til at fylde det op, og så kan du mærke noget, der føles som en ujævnhed i overfladen på badekaret.

Du får tændt lyset og set nærmere på, hvad det var, som du kunne mærke: Det var et hul i emaljen.

Et hul i emaljen på badekaret kan løses

Du ved ikke, hvor længe det hul har været der, for du har ikke lagt mærke til det før nu, for det er ikke så tit, at du giver dig tid til at tjekke badekaret ud og give dig tid til at fylde det op, for du bruger det kun ved særlige lejligheder, da du ellers har så travlt, at du bare tager et brusebad.

Men det her er ikke kønt, og det er bestemt ikke noget, som du selv har forstand på at løse; og du er bange for, om du kan skære dig på det, eller om det er til fare på anden måde.

Derfor er din første tanke, at der ikke er andet at gøre, end at du må udskifte dit badekar.

Men du behøver slet ikke at gå til så lange yderligheder, for man kan faktisk løse problemet på badekaret!

Læs bare her: https://www.emaljespecialisten.dk/hul-i-emalje-badekar/ 

Flere Nyheder