Få advokathjælp til at få kunderne til at betale

03 December 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Når du har en virksomhed, vil du typisk få det problem, at der er en kunde, der ikke kan eller vil betale. Det er en virkelig frustrerende situation for dig at stå i. Det er lige meget, om du har brug for pengene, eller de ikke er livsvigtige for din virksomhed lige nu. Når du udfører en service for nogen eller sælger dem en vare, skal de selvfølgelig betale for den. 

Når kunden ikke har betalt, har du mulighed for at sende ham eller hende til inkasso. I det tilfælde kan du gå rettens vej for at få inddrevet dine penge. Det er dog noget, der både tager tid, og hvor det er vigtigt, at det bliver gjort på den helt rigtige måde. Derfor er det også en god ide, at du får advokat hjælp til det. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med inkasso, er Holst Law. De har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med en lang række forskellige former for problemstillinger. Det er derfor en god ide, at du henvender dig til dem, når du har brug for hjælp. 

I forhold til inkasso er det vigtigt, at der er blevet sendt det korrekte antal anmodninger om betaling, og at der bliver sendt et inkassovarsel ud. Kunden skal have mulighed for at betale pengene af sig selv, inden sagen ryger til inkasso. I nogle tilfælde kan det jo bare være en forglemmelse, og så er det ærgerligt at sende vedkommende til inkasso. 

Hvis kunden ikke har reageret – eller kun har reageret ved at sige, at vedkommende ikke kan betale – er det altså muligt at sende dem til inkasso. Dermed kan du tage skrappere midler i brug for at få dem til at betale. Når du får Holst Law til at hjælpe dig, kan de stå for alt det praktiske i forbindelse med inkassoen. Det er med til at spare dig for rigtig meget tid. 

More articles