Få et (endnu) flottere gulv

25 November 2018 admin

editorial

Er dit nuværende trægulv ved at være lidt slidt?

Måske er I lige flyttet ind i en ny bolig. Det er måske et hus med nogle år på bagen, og derfor er parketgulvet ikke helt så skinnende, som det var engang. Gulvet har med andre ord fået lidt for meget patina. I tænker sikkert, at det kan I få ordnet, når I er flyttet ind. 

Det kan også være, at I har boet i den samme bolig i mange år, og egentlig vænnet jer, til at det lækre trægulv ikke er helt så skinnende flot, som det var, da de I flyttede ind. Men pludselig en dag kommer I til at tænke på, at gulvet da skal tilbage til sit oprindelige flotte ydre. 

Det er der råd for og heldigvis for det. For under det lidt slidte ydre gemmer der sig nemlig altid et gulv, der ser ud som nyt. Det er bare et spørgsmål om, at du skal give gulvet den rette behandling. På ingen tid har dit gulv fået en makeover, så dine venner tror, at I lige har lagt helt nyt gulv i weekenden. 

Måske kan du faktisk godt selv ordne gulvet. Men hvorfor ikke få en dygtig fagmand til at gøre arbejdet. Han har ekspertisen og det rigtige udstyr og værktøj.

GKservice kommer godt rundt på gulvet

Nu hvor du er begyndt at se fordelene ved at få gulvet tilbage til sit oprindelige look, så skulle du tage og kontakte GKservice. Tjek deres hjemmeside her: https://gkservice.dk/.

De er eksperter i alt inden for professionel afslining og efterbehandling af alle former for trægulve. Uanset om der er tale om gulvafslibning eller gulvafhøvling, så har GKservicew styr på det. De klarer også alle slags efterbehandling med lud, lak, olie og maling.

Kort sagt så tilbyder de hele pakken. Og du betaler ikke en krone før du selv har godkendt arbejdet. 

 

More articles