Få godt med motion med en citybike

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen
image

En citybike er meget udbredt i det danske land, hvor man ser dem fra selv de største byer såsom hovedstaden og helt ud til de mindst flækker.

I byerne er det lettere at komme frem og tilbage, da byerne også er meget cykelvenlige, hvilket vi har gjort dem til langsomt og sikkert gennem de sidste mange år.

I de små byer kan man ikke rigtig stole på den offentlige transport, så om man skal på arbejde, handle ind eller hente unger, så er det bare lettere med en cykel.

Desuden er landet jo også hovedsagelig fladt, hvorfor det er ideelt at cykle på for almindelige mennesker, på samme måde som Holland er det.

Og det er jo godt for miljøet, at man cykler, og så længe man husker reflekser, cykelhjelm med videre, så er man rimelig beskyttet i trafikken.

Og så kan man jo også tabe sig ved at cykle på sådan en citybike fra www.time2bike.dk

Tab dig på de almindelige cykelture med din citybike

Hvis man ikke lige tænker over det, så forbrænder man jo kalorier, når man er ude at cykle, og det gælder også på de korte ture.

Hvis man så virkelig har travlt, sveder og er i modvind, så kommer pulsen virkelig højt op, så man virkelig tæsker de kalorier i bund.

Og det er jo bare, når man cykler til og fra arbejde, når man skal købe ind, og de der unger skal hentes; hvorfor man ender med måske at tilbagelægge mange kilometer på ens citybike.

Hvorfor skulle man så også bruge tid i motionscenteret og betale for dette, når man nu kan tabe sig på en naturlig måde i løbet af hverdagen og måske også weekenden med?

Det er værd at klappe sig selv på skulderen over, når man kommer hjem efter en lang dag, at når man har cyklet så meget, så må man gerne spise et ekstra stykke kage.

Flere Nyheder