Få hjælp hos din lokale psykolog på Frederiksberg

31 March 2021 Astrid Pedersen

editorial

Døjer du med kronisk stress, eller kæmper du til hverdag med en angst lidelse eller en depression? Så bør du faktisk søge professionel hjælp. Disse tilstande kan være direkte invaliderende hvis du bare lader stå til, og kan i værste fald udvikle sig til en reel sygdom både fysisk og mentalt.

Derfor bør du søge hjælp hos en professionel så du kan komme tilbage på sporet – for eksempel hos en psykolog. Og er du bosat i København eller på Frederiksberg kan du med fordel vælge psykolog Lars Bjarnø.

Hvem er Lars Bjarnø?

Lars Bjarnø er uddannet psykolog Cand. Psych. fra Københavns Universitet. Lars Bjarnø driver sin egen psykolog praksis Psykologerne ved Østerport – en klinik med nem adgang fra hele København. Du kan opsøge Lars Bjarnø uden læge henvisning, og få hurtig tid til psykolog behandling.

Hvad kan Lars Bjarnø tilbyde?

Som psykolog tilbyder Lars Bjarnø terapeutisk samtale med fokus på hjælp til selvhjælp. Lars Bjarnøs arbejdsmetoder har deres udspring i den metakognitive terapeutiske retning. Det betyder at du med terapi hos Lars Bjarnø lærer at udvikle dig gradvist gennem dit forhold til de forestillinger og tankemønstre som styrer dit liv.

Inden for metakognitiv terapi arbejdes der ikke med de negative tankers indhold, snarere med årsagen til disses opståen. De antagelser som i høj grad styrer strukturen af dine tankeprocesser er det centrale for metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er således en særdeles effektiv terapeutisk metode for dig som ønsker at tage styringen over dit eget liv og blive bedre til at mestre tilværelsen.

Med metakognitiv terapi hos Lars Bjarnø vil du kunne nå en erkendelse af egne evner og begrænsninger, og finde de redskaber du skal bruge til at bygge en bæredygtig tilværelse på et solidt fundament af selvværd og selvindsigt.

Du kan læse mere om metakognitiv terapi og Lars Bjarnø på hjemmesiden https://www.larsbjarno.dk/ 

More articles