Få hjælp til drift af parkeringspladser hos et professionelt parkeringsfirma

31 januar 2021 Astrid Pedersen

editorial

Drift og administration af private parkeringspladser kan godt være noget af en tidsrøver – specielt hvis du har andre opgaver i forbindelse med dit daglige virke.

Er du ansvarlig for at vedligeholde parkeringspladser tilhørende privat ejendom så som for eksempel et kontorkompleks, en beboelsesejendom eller et indkøbscenter, kender du sikkert alt til de problemer, som kan opstå i forbindelse hermed. Mange bilister vil sikkert se deres snit til gratis parkering på dine private parkeringspladser, også selv om de reelt set ikke har noget at gøre på ejendommen.

Dette kan være rigtig irriterende for de beboere, ansatte eller kunder, som har retmæssig adgang til disse pladser. I mange tilfælde vil disse bilejere være hensat til parkering på offentlig gade eller vej. Dette er problematisk idet denne type parkeringspladser ofte vil være omfattet af en betalingsordning.

Mange kommuner har nemlig valgt at inddele de større byer i parkeringszoner, hvor man betaler på timebasis. Og det kan jo ikke være meningen, at man skal betale for parkering, hvis man har ret til en privat parkeringsplads.

Tag dine parkeringspladser tilbage med hjælp fra et professionelt parkeringsfirma

Hvis du selv skal gå rundt og tjekke dine parkeringspladser konstant, kunne du nærmest ikke lave andet. Så hvorfor ikke overlade den tidskrævende opgave med drift og administration af parkeringspladserne til et erfarent parkeringsfirma?

Med et parkeringsfirma som UnoPark til hjælp vil du hurtigt kunne få styr på dine parkeringspladser uden at skulle bruge oceaner af tid på at bekæmpe og forebygge uvedkommende eller hensynsløs parkering. Det klarer UnoPark nemlig i overensstemmelse med dine ønsker og præferencer.

Hos UnoPark får du en parkeringsløsning, som er tilrettelagt i et samarbejde mellem dig og din personlige parkeringskonsulent, og som er tilpasset netop dine parkeringspladsers størrelse og disposition.

Du kan læse meget mere om parkeringsservice hos UnoPark på UnoPark.dk, hvor du også kan booke et møde om dine muligheder.

Flere Nyheder