Få hjælp til istandsættelse hos dit malerfirma på Amager

22 February 2020 Astrid Pedersen

editorial

Amager er blandt de områder, som har gennemgået en ganske eksplosiv udvikling inden for det seneste par årtier. Øen, som ejendomsmæglerne ganske ambitiøst referer til som ”Københavns Manhattan”, er gået fra at være et overset lavstatus område i udkanten af storbyen til at være en susende metropol. Med metro til lufthavnen, Øresundsbroen og direkte tog forbindelse til Sverige er Amager pludselig blevet ganske attraktivt for den travle, fuldtids arbejdende familie. Og priserne er fulgt godt med, lige som efterspørgslen på boliger på Amager har taget et gevaldigt hop i den helt rigtige retning.

Står du således med en lejlighed eller et hus på Amager, som du overvejer at sælge, står du faktisk rigtig stærkt. Og hvis du ønsker at øge sandsynligheden for et hurtigt salg til en favorabel pris, kan du med fordel – og for ganske få midler – gøre din bolig endnu mere attraktiv for potentielle købere.

Hvordan gør jeg min bolig mere værd?

Der skal faktisk ikke så meget til for at få dit hus eller din lejlighed på Amager til at ligne en million – eller faktisk allerhelst flere. Blandt de mange lavt hængende frugter er i denne sammenhæng opfriskning af farverne på væggene samt et nyt lag skinnende hvid maling i loftet og på det indvendige træværk (paneler, dørkarme, vinduesrammer med videre).

Med flotte ensartede vægge og lofter uden misfarvninger samt træværk, der er frit for skrammer og ridser kan din bolig komme til at se nyere ud end den egentlig er. For potentielle købere, som kun har ganske kort tid til at danne sig et indtryk af boligen i forbindelse med fremvisning eller åbent hus arrangement, vil dette ubetinget tælle på plus siden. Og så har du bedre chancer for at få boligen solgt hurtigt – til den rette pris.

Du kan finde dit malerfirma på Amager på Malerkanonen.dk

More articles