Få istandsat dit køkken med et online lån

21 January 2021 Lotte Hindsberg

editorial

Går du med tanker og planer om at istandsætte dit køkken. Det kan være, fordi det er ved at være så slidt, at lågerne hænger eller også at du har brug for mere plads og gerne vil slå væggen ned til værelset ved siden af og lave et stort og lyst køkken alrum. Desværre er køkkenet sammen med badeværelset et af de dyreste rum at istandsætte, så det kan være nødvendigt at låne til istandsættelsen.

Du har i den forbindelse flere muligheder. Du kan gå i din almindelige bank og ansøge, men du kan også ansøge en online bank eller i den butik du har planer om at købe dit køkken i. Du kan læse mere om istandsættelses lån på denne URL https://byggeteknisk.dk/laan-til-istandsaettelse-af-din-bolig/.

Lån i online banker og butikker

Som alternativ til at låne i en traditionel bank kan du undersøge mulighederne ved at låne i en online bank eller i den butik du har planer om at købe dit nye køkken i. Forskellen ligger i at i en online bank, kan du vælge at bruge pengene i forskellelige forretninger eller på håndværkere, men hvis du låner i forretningen er du bundet af at bruge pengene der. 

Fordelen ved at låne i forretningen er, at det ofte er billigere, dvs. både rente og gebyrfrit. I den forbindelse er det vigtigt at nævne at hvis du glemmer at indbetale til tiden eller hvis du ikke kan, vil du skulle af med relativ store strafgebyr til banken. Et eller andet sted skal banken jo tjene penge. Det er en forretning som alle andre og de har med garanti regnet på at det kan betale sig at tilbyde rente og gebyrfrie lån. 

Inden du låner er det en god ide at få et økonomisk overblik og dermed sikre, at du har råd til at betale et månedligt afdrag.

More articles