Få “nyt” gulv med professionel gulvafslibning i Bagsværd

26 April 2019 Anne-Mette Hansen

editorial

Er dit trægulv begyndt at se træls ud? Ønsker du at få det frisket lidt op? Det kan være en rigtig dyr omgang at skifte dit trægulv ud i hele din bolig. Det er ofte heller ikke nødvendigt. Du kan i stedet vælge en gulvafslibning og få dit gulv til at se helt nyt ud igen. 

Hvorfor skal du vælge en gulvafslibning?

Der er mange gode grunde til, at du skal vælge af få slebet dit trægulv. 

– Det er en prisfornuftig løsning.

– Dit gulv kommer til at se næsten nyt ud igen.

– Det er hurtigere end at skifte hele gulvet.

Der er mange fordele ved at få slebet dit gulv, men hvordan foregår det egentlig, og hvor lang tid tager processen? Og hvor finder du en professionel virksomhed, der foretager gulvafslibning i Bagsværd? 

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Hvis du har forstand på det, kan du selv vælge at slibe dit gulv. Det er dog en god idé at kontakte en professionel, der har forstand på, hvordan gulvafslibningen bedst muligt foretages. Virksomhenden GKservice har professionelle gulveksperter, der foretager processen med en helt speciel slibemaskine. På denne monteres et slibebånd med enten 16 eller 24 korn. Herefter foretages en mellemslibning med 40 eller 60 korn. Til sidst finslibes gulvet med 80 eller 100 korn. Og vupti, så ser dit gulv flot ud igen! Dette er den typiske proces, men den kan selvfølgelig variere afhængigt af netop din type gulv. 

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Bagsværd

I Bagsværd og omegn findes der mange virksomheder, der kan foretage din gulvafslibning. De har alle sammen forskellige priser, og kvaliteten af arbejdet svinger formenligt også en hel del. Det er ikke nødvendigvis bedst for dig at vælge den billigste løsning. Ved GKservice får du altid 3 års garanti på udført arbejde, og du betaler først, når arbejdet er godkendt. Læs mere om GKservice her og få et uforpligtende tilbud.

More articles