Få professionel p kontrol og slip for besværet

09 juni 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Som ejer af et område allokeret til parkering, bruger man ikke så lidt tid på at fjerne biler, der er parkeret ulovligt, hvilket gør, at ens ansatte, kunder og gæster ikke kan finde en plads. Det kan løses ved at få en aftale med et parkeringsselskab, som står for alt det praktiske – herunder p kontrol.

Der er mange fordele ved at have en aftale med et parkeringsselskab, blandt andet er du sikker på, at der kommer en parkeringsvagt forbi flere gange dagligt. Ud over at han eller hun kan udstøde bøder til bilister, der parkerer ulovligt, giver det en ekstra sikkerhed og tryghed til brugerne af dine parkeringspladser. Noget der på ingen måde skal undervurderes.

parkeringskontrol

Fast rådgiver bliver tilknyttet

Når du henvender dig til et parkeringsselskab, vil du som udgangspunkt blive tilknyttet en fast rådgiver. Det har den fordel, at I kender hinanden, og det gør det nemmere at snakke sammen og ændre aftalen, hvis behovet skulle opstå. Din rådgiver kan også nemmere hjælpe og rådgive dig, fordi han har et godt kendskab til dig og dit firma.

En anden fordel ved at have et parkeringsselskab til at stå for det praktiske er, at du slipper for at være “bussemand”. Parkeringsselskabet vil sende en afgift til dem, der har parkeret ulovligt, og betaler de ikke deres bøde, vil parkeringsselskabet stå for det praktiske med at få inddrevet pengene. Det betyder rent praktisk, at du ikke vil fremstå som et negativt firma. Derudover har parkeringsselskabet de rigtige eksperter ansat, hvilket gør, at de langt nemmere kan få pengene hjem, og du behøver derfor ikke at bruge tid, penge og kræfter på at få indkrævet bøder – du kan i stedet bruge tiden på dit firma.

Parkeringsselskabet vil derudover sørge for, at der bliver sat skilte op, så ingen er i tvivl om, hvordan parkeringsreglerne på området er.

Flere Nyheder