Fifs og forklaringer angående caps og kasketter

08 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Er du indehaver af en cap eller en kasket?

Hvem er efterhånden ikke det, for det er noget, som både gadedrengen kan gå med, mens direktøren kan have sin egen udgave.

Det er stadigvæk ikke god stil at have sådan en på til et finere middagsselskab, men som man ser den næste generation tager over den slags middage, så er det nok også noget, som der efterhånden bliver almindeligt at se, fordi man er vokset op med at have en kasket på.

Dog er der mange af os, der bruger de kasketter, uden lige at tænke over, hvad man kan gøre ved dem, der er smarte foranstaltninger, holde dem rene eller brugbare længere.

Det kan være alt fra at finde en guide til, hvad det er for specifik kasket, man vil gå med, til at man bare gerne vil være en omvandrende reklamesøjle for et firma eller en artist.

Men det kan også være andre praktiske råd, som der er værd at huske på.

Brug din kasket og cap med omtanke

For det kan faktisk være smart at tage kasketten af nogle gange, da det giver mulighed for varmen at forlade ens hovedbund: Der er noget om, at man kan få hovedpine af at have hovedbeklædning på for længe ad gangen.

Og hvis man har sådan en cap på hele dagen, så sveder man jo også i den, så det er værd lige at holde øje med, om den egentlig trænger til at blive vasket.

Ellers kan man jo tage en bandana på under cappen, eller man kan gemme en belægning deroppe under, så man ikke sveder direkte i materialet – det er også en smart måde at få cappen til at passe en, hvis man har købt en, der er for stor.

Folder du den sammen og putter den i baglommen nogle gange, så skal du lige tjekke efter først, om den er skabt til at kunne holde til det.

Flere Nyheder