Find bådudstyr online

15 October 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er familiens båd sat på land for vinteren? Så kan du med fordel udnytte tiden de næste mange måneder, og få gjort båden sejlklar til næste sæson. Hvis du har sørget for at sætte båden flot i stand, så den så at sige er i ”ship shape”, får I meget mere ud af feriesejlads eller weekend togter. Og I risikerer ikke at gå ned på udstyr undervejs.

Tjek sikkerheden ombord på familiens båd

Et af de mest vigtige punkter når det handler om at klargøren skuden er sikkerheds udstyret. Du skal for eksempel sikre dig at båden er forsynet med det påkrævede antal redningsveste i de rette størrelser.

Du bør have en redningsvest per besætningsmedlem og så en ekstra af slagsen. Du skal tjekke at dine børn stadig kan passe deres redningsveste. Og ellers skal du ud og købe nye.

Har du familiens hund eller kat med ombord skal denne også iføres en redningsvest. Og du skal tjekke at såvel redningskrans som tilhørende reb er i fin stand, lige som dit radio udstyr skal være funktionsdygtigt.

Hvor finder jeg billigt bådudstyr online?

Hvis du ikke gider bruge formuer på bådudstyr, og i øvrigt kun ønsker at handle ét sted, kan du med stor fordel henlægge dine indkøb af bådudstyr, materialer og øvrigt tilbehør til Marinelageret i Sønderborg.

Hos Marinelageret i Sønderborg finder du et stort og velassorteret udvalg af bådudstyr i top kvalitet – og det til aldeles rimelige priser. Når du køber bådudstyr hos Marinelageret i Sønderborg kan du holde din båd fin og sejlklar uden at det behøver at koste dig spidsen af en jetjager. Og du kan altid være sikker på at de produkter du finder hos Marinelageret i Sønderborg holder en høj standard.

Klik ind på https://marinelageret.dk/ og se det store udvalg af forskellige typer bådudstyr.

More articles