Find billig gulvafslibning i København online

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv kræver meget pleje og grundig vedligeholdelse, hvis det skal blive ved med at fremstå smukt og skinnende i overfladen. Har slitagen allerede meldt sin ankomst i dit før så smukke trægulv, er det på tiden med en professionel gulvafslibning.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når du vælger at overlade opgaven med slibning af dit trægulv til en professionel gulvmand, bør du altid forvente, at han tager gulvet i grundigt øjesyn førend han udarbejder et tilbud. En dygtig og erfaren gulvmand vil hurtigt kunne vurdere hvilken behandling der tjener dit trægulv bedst – og om det eventuelt er nødvendigt med en gulvafhøvling. Når I er blevet enige om en pris og en efterbehandling, vil gulvmanden skride til værket.

Først vil gulvet blive grovslebet ved hjælp af groft sandpapir, som monteres på gulvslibe maskinens slibe rondel. Denne behandling sikrer en ensartet og jævn overflade, idet alle mindre ujævnheder rettes ud og småskrammer samt mindre ridser fjernes. Dernæst vil det grove sandpapir blive skiftet ud med en mere finkornet variant, og så vil gulvmanden foretage endnu en slibning, som gør træværket rigtig pænt og glat.

Nu er gulvet klar til at modtage den efterbehandling, du har valgt. Din gulvmand kan rådgive og vejlede dig såvel inden for valg af efterbehandling som inden for vedligeholdelse og pleje af dit nyslebne og nybehandlede trægulv. På den måde vil du kunne have glæde af dit smukke gulv i mange år fremover.

Hvor finder jeg et professionelt gulvfirma i København?

Hvis du er på udkig efter et gulvfirma, som kan hjælpe dig med en billig gulvafslibning, kan du med fordel kontakte Gulvkanonen. Hos Gulvkanonen finder du udelukkende faglærte håndværkere med lang erfaring, som ser frem til at hjælpe dig med gulvafslibning og efterbehandling. Klik ind på Gulvkanonen.dk og læs mere – og få et godt tilbud på gulvafslibning.

More articles