Find billigt bådudstyr og materialer til klargøring og vedligehold

11 oktober 2021 Astrid Pedersen

editorial

Rekordmange danskere har i løbet af de senere år valgt at anskaffe sig en båd. I takt med at Danmark bliver et mere og mere populært feriemål for danske familier er der kommet pres på salget af sommerhuse. Dette har fået familierne til at søge nye veje. Og her er en fin og rummelig båd et oplagt alternativ.

Frihed på søen – den bedste grund til at sejle

Når man vælger at tilbringe ferien eller weekenden på en båd i de danske farvande nyder an nemlig godt af en frihed som er de færreste forundt.

Samtidig er en sejltur en helt unik oplevelse. Du og din familie får mulighed for at opleve Danmark fra søsiden. I kan fiske og bade fra båden. I kan lægge til i en af de mange danske havne og marinaer, eller kaste anker ud for den smukke kyst.

Selv et kort weekend tog kan byde på et hav af spændende oplevelser og hyggelige aktiviteter. Og en hel ferie tilbragt til søs vil kunne udgøre et minde for livet.

Brug vinteren på at klargøre familiens båd

Har din familie også valgt at gå den maritime vej, og har I derfor anskaffet en båd, ser I sikkert med glæde og forventning frem til den kommende sæson. Men først skal efteråret og vinteren overstås. Og den periode kan du med stor fordel udnytte til at få sat din båd i stand.

Hvis du har valgt at landsætte skuden for vinteren har du mulighed for at rengøre skroget og forberede det på et halvår i vandet. Du kan vælge at skrabe undersiden fri for skaller, rurer og snegle, og dermed øge bådens hastighed og manøvredygtighed.

Hvis du mangler udstyr og materialer til klargøring af båden kan du finde hvad du søger hos Marinelageret i Sønderborg. Klik ind på marinelageret.dk og find bådudstyr.

Flere Nyheder