Find de bedste og billigste batterier online

28 August 2019 Astrid Pedersen
Find de bedste og billigste batterier online

Leder du efter batterier til elektronik i boligen, eller måske til motorkøretøjer? Så kan du finde batterier i stort udvalg hos Batteribyen.

Batterier fra Panasonic

Den japanske elektronik producent Panasonic har igennem årtier fremstillet produkter inden for såvel industriel som konsum elektronik. De fleste mennesker har på et eller andet tidspunkt været i besiddelse af et Panasonic produkt, for eksempel et tv, en varmepumpe, en mobil telefon eller måske et hifi anlæg.

Panasonic producerer også batterier og strømforsyninger. Panasonic batterier er kendt for deres stabilitet og holdbarhed, og er således et af de mere velansete og anerkendte produkter på batterimarkedet. Hos Batteribyen kan du få Panasonic batterier i varierende størrelser og af forskellige typer, for eksempel AA, AAA, C, D og 9V.

VARTA batterier

Blandt de mere kendte brands inden for batterier finder vi tyske VARTA. VARTA er uden tvivl blandt de førende batteri producenter i verde, både når det gælder konsum batterier og når det handler om batterier til industri formål. VARTA er kendt for deres innovative og banebrydende metoder og designs, og fremstiller den dag i dag nogle af verdens mest miljøvenlige, holdbare og stabile batterier på højteknologiske fabrikker, som er placeret i Tyskland.

Duracell batterier – top consumer brand

Duracell er måske det mest kendte og solgte brand inden for forbruger batterier i Danmark og i resten af verden. I Batteribyens store og brede sortiment af batterier fra Duracell finder du batterier i kategorierne AA, AAA, C, D, E samt specialstørrelser til f.eks. høreapparater, digitalkameraer og andet special udstyr.

Batterier til bærbare computere

Batteribyen er også leveringsdygtige i udskiftelige batterier til laptops. Med et batteri til for eksempel en af de populære bærbare computere fra HP risikerer du ikke at stå uden strøm, selv når der ikke er udtag til din strømforsyning. Se det store udvalg af batterier på batteribyen.dk

More articles