Find den bedste hjælp til istandsættelse hos din maler på Frederiksberg

12 februar 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du blandt de heldige, som har fået en lækker lejlighed eller et skønt hus på eksklusive Frederiksberg op under neglene? Så glæder du dig helt sikkert til at flytte ind, og kan måske slet ikke vente med at påbegynde din nye tilværelse som Frederiksberger.

Men du bør holde lidt igen med din indflytnings iver – for det kan faktisk rigtig godt betale sig at få boligen sat i stand før møbler, tæpper og andet indbo rykkes på plads. Når først huset eller lejligheden er fyldt op med familiens ejendele, kan det godt være rigtig svært at finde den fornødne tid, eller opbyde det nødvendige overskud, til at renovere køkken og bad, afslibe gulve, eller blot male vægge, lofter og træværk.

Hvorfor skal jeg male min nye bolig?

Måske tænker du, at boligen står fint som den gør – og at der ikke er nogen grund til at gøre mere ved det. Men du bør tage vægge, lofter og træværk i grundigt øjesyn før du konkluderer noget endeligt. Selv om væggene fremstår pæne og ensfarvede ved første øjekast, kan der sagtens vise sig at være grund til at få en professionel maler på sagen.

Hvis væggene for eksempel er påklistret det ene lag tapet efter det andet, kan det godt betale sig at få disse rykket ned. Om ikke andet, så for at konstatere om pudset inden under er sundt og stærkt, og at der ikke gemmer sig grimme overraskelser i form af skimmelsvamp bag tapet lagene. Du vil ikke senere hen fortryde, at du lod en dygtig, faglært maler forestå malerarbejde i din nye Frederiksberg bolig. For med hjælp fra en professionel håndværker er du nemlig sikker på et resultat, du kan have glæde af i mange år.

Du kan finde din maler på Frederiksberg hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maler-frederiksberg/ 

Flere Nyheder