Find enkelt eller dobbelt altandør til din bolig

29 april 2022 Astrid Pedersen

Hvis du står og skal have udskiftet døren til din altan, eller måske hav etableret en helt ny en af slagsen, kan du med fordel læse med i det følgende. Her kan du blive klogere på hvordan du vælger den rette altandør, og hvad en sådan skal kunne.

Enkelt eller dobbelt altandør – hvad skal jeg vælge?

Det er nemt at komme i tvivl om hvorvidt man skal vælge en enkeltfaget eller en dobbelt altandør. Hvis du ikke helt ved hvilken model du skal vælge bør du afveje dine behov for vægplads – og selvfølgelig tage altanens bredde i betragtning.

Har du mulighed for at isætte en dobbelt altandør kan dette klart anbefales. En dobbelt altandør giver det maksimale lys indfald i det til altanen hørende rum, og dette kan du få glæde af hele året rundt.

Med en dobbelt altandør kan du invitere sommeren inden for med alle de lyde og dufte den kan byde på. Du kan smække dobbelt dørene op og lufte ud for fulde gardiner. Og du kan maksimere nytten af den ekstra plads når du for eksempel skal have gæster.

image

En enkeltfaget altandør er for dig som ikke har plads til – eller mulighed for – at installere en dobbelt altandør. Du vil stadig kunne få masser af lys ind i rummet, især hvis du vælger en dør med glasruder fra top til bund. Og en enkelt dør er stadig det bedste valg hvis du kun har en meget lille altan.

Vælg en solid og slidstærk altandør

Du bør huske på at en altandør er en yderdør. Det vil sige at din altandør hele året rundt skal kunne holde til alskens vind og vejr. Derfor bør du gå efter en altandør i slidstærke og modstandsdygtige materialer. Og sådan én kan du finde hos Klarfönster i den online shop på Klarfonster.se.

Flere Nyheder