Find italienske lamper, der passer til dit nordiske hjem

27 May 2019 Kamilla Sonne

editorial

I Skandinavien har vi i mange år gået forrest, hvad angår indretning og lækre boliger. Den minimalistiske og moderne stil, som vi praktiserer, har bredt sig til hele verden. Og mange af de danske hjem er da også præget af de rene linjer, lyse farver og skønne detaljer. Men hvordan finder man lige lamper, der passer til den stil? Svaret skal overraskende nok findes i Italien. Det er nemlig den italienske producent Flos, der især producerer minimalistiske og moderne lamper, som hænger rundt omkring i mange skandinaviske hjem. Hvis du vil finde lamper, der går godt i tråd med din nuværende indretning og samtidig fremhæver den, er en Flos lampe et rigtigt godt valg.

Masser af muligheder at vælge imellem

Flos er en italiensk producent med mange forskellige designere tilknyttet. Selvom deres stil generelt både er minimalistisk og futuristisk, er der mange modeller og serier at vælge imellem. Uanset om du mangler en gulvlampe, en loftlampe eller noget helt tredje, er du sikret et bredt udvalg. En del af lamperne findes også i forskellige størrelser. Det sikrer, at du med garanti også kan finde en Flos lampe, der passer ind i netop din bolig. Flos lamper kan desuden nemt sættes sammen, da den røde tråd i designet sikrer en smuk og fuldført indretning.

Understreg din nuværende indretning

Er du vild med møbler, indretning og æstetik? Så er Flos lamper ikke til at komme udenom. Ikke alene er mange af lamperne et kunstværk i sig selv, men de har også stort fokus på at understrege omgivelserne frem for at forstyrre eller overdøve dem. Derfor er du sikret en både diskret og funktionel løsning, hvor din smag og personlige stil virkelig kommer til sin ret. Med andre ord er Flos lamper meget mere end bare lamper, og de passer perfekt til dig, der gerne vil have et hjem lidt ud over det sædvanlige.

More articles