Gå på opdagelse i et powerapp kursus i København

31 oktober 2020 Johanne Hansen

editorial

Kært barn har mange navne

Power – et tvetydigt ord. Power kan nemlig være mange ting. Det kan differentiere fra person til person, om man anser power som det ene, det andet eller det tredje. Altså kommer det i mange former og størrelser. Nogle forbinder ordet power med det at være stærk. Man er måske i rigtig god form og kan derfor løfte tungt, og man er derfor fysisk stærk.

Man kan også være psykisk stærk, hvis man for eksempel er gået igennem en hård tid som i sidste ende, har gjort en stærkere og ikke mindst lært én en masse ting om sig selv. Det kan være et dødsfald i ens nærmeste omgangskreds, et brud med sin samlever eller noget helt tredje. Uanset hvad spiller power også ind her. 

Derfor snakker man også om power-men og power-women. Nogle personer som udstråler sikkerhed, kan klare det hele og ikke mindst har overskudet til det. Men hvad er det så lige, powerapps er?

Et program med massere af styrke

Powerapps er en platform, der samler alle din softwaretjenester under et tag. Forstået på den måde at powerapps faktisk er din egen form for app, som du selv har designet. 

På den måde får du et system helt igennem brugerdefineret til dig. Her kan du rette og tilføje, som det passer dig, og powerapps er derfor oftest et hyppigt brugt system i virksomheder. 

De giver fleksiblitet til virksomheden, da de selv kan opbygge appen, som de vil. Dog kræver det lidt indsigt i programmet, som kan fåes via et kursus i Powerapps. Det vil gøre både gavn ikke blot til dig selv men også til dine kollegaer, så i sammen kan få et fælles indblik i, hvordan i på bedst mulig vis får støbet systemet sammen, så de passer til jer og jeres virksomhed.

Flere Nyheder