Giv altanen nyt liv med en ny altandør

29 April 2022 Astrid Pedersen

Skal din gamle altan sættes flot i stand, eller planlægger du etablering af en helt ny altan? Så bør du indtænke en ny altandør i planerne.

Den rette altandør kan gøre en kæmpe forskel for din altan – og for det tilstødende rum. Er den eksisterende altandør gammel og slidt, oplever du måske at det trækker under døren eller fra siderne, eller at vinduerne ikke er helt tætte. Dette kan afspejle sig i din varmeregning. Og faktisk kan de kolde trækvinde være direkte skadeligt for helbredet.

Med en ny altandør i top kvalitet og med de rette isolerende egenskaber kan du holde varmen året rundt. Og hvis du har mod på det kan det godt betale sig at lade den enkeltfagede altandør udskifte med en dobbelt altandør.

image

Hvorfor vælge en dobbelt altandør?

Har du pladsen til det, kan en dobbelt altandør klart abefales. Med en dobbelt altandør får du endnu mere lys ind i boligen – og du vil langt bedre kunne udnytte den ekstra plads som du får forærende med en altan.

Du vil rigtig kunne nyde sommeren selv om du opholder dig inden døre. Det er bare at slå dørene ud til din altan op på vid gab, og lade den lune brise stryge gennem boligen. Og selv om vinteren får du glæde af en dobbelt altandør, idet du maksimerer udbyttet af de forholdsvis få solskinstimer dette halvår kan byde på.

Vælg en altandør i top kvalitet

Uanset om din altandør skal være dobbelt eller enkeltfaget er det vigtigt at du vælger en dør som er fremstillet i solide og slidstærke materialer. På den måde sikrer du at døren kan holde til både vind og vejr samt diverse nedbør og svingende temperaturer hele året rundt. Du kan finde din nye altandør hos Klarfönster i den online shop på hjemmesiden https://klarfonster.se/dorrar/altandorr.

More articles