Giv gulvet nyt liv med hjælp fra din gulvsliber på Frederiksberg

01 marts 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du blandt de heldige, som er i besiddelse af et hus eller en lejlighed på skønne Frederiksberg – og måske oven i købet et smukt trægulv oveni? Så har du sikkert med jævne mellemrum brug for at få gulvet slebet og behandlet. Og i så tilfælde kan du med fordel kontakte Gulvkanonen.

Hvorfor skal jeg vælge Gulvkanonen som min gulvsliber på Frederiksberg?

Når du overlader opgaven med slibning og efterbehandling af trægulvet i dit hjem til Gulvkanonen, er du garanteret en på én og samme tid professionel og personlig service. Gulvkanonen har igennem mange år specialiseret sig inden for gulvafslibning og gulvafhøvling samt behandling af trægulve, trapper og træterrasser og har således lang tids erfaring inden for dette område.

De dygtige, faglærte håndværkere hos Gulvkanonen er eksperter i træværk, og kan hurtigt og sikkert vurdere hvilken type behandling som tjener netop dine gulve bedst. Denne store ekspertise og det høje niveau af kundeservice har givet Gulvkanonen et velfortjent renomme og en kunde portefølje bestående af glade, tilfredse – og for de flestes vedkommende tilbagevendende – kunder.

Gulvkanonen behandler alle kunder med respekt og i øjenhøjde, uanset opgavens størrelse og type. Du kan forvente et grundigt gennemsyn af dine gulve førend du modtager et fordelagtigt tilbud, baseret på dine ønsker og dine gulves behov. Gulvkanonen lægger stor vægt på solid kvalitet og høj standard, såvel når det gælder de anvendte materialer som når det handler om det udførte håndværker arbejde.

Samtidig er det vigtigt for Gulvkanonen at yde den bedste rådgivning i forhold til såvel efterbehandling som efterfølgende vedligeholdende pleje af dit trægulv. Og så får du som kunde hos Gulvkanonen altid 3 års garanti på alt udført gulv arbejde.

Du kan altid kontakte Gulvkanonen med henblik på et godt tilbud på gulvafslibning og efterbehandling – kig forbi Gulvkanonen.dk og læs meget mere.

Flere Nyheder