Glæd ungerne med et gyngestativ til familiens have

27 December 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er du træt af dårlige offentlige legepladser som ligger langt fra familiens bolig? Så kan du overveje at købe et gyngestativ til haven.

Hvorfor købe et gyngestativ?

Den mest åbenlyse – og bedste – grund til at installere et gyngestativ i egen have er at du slipper for at skulle eskortere dit barn til den lokale legeplads hver eneste dag. Med et gyngestativ i haven kan dit barn gynge når det vil, og lige så længe det ønsker. Du kan holde øje med barnets leg fra vinduet eller fra haven mens du enten slapper af eller udfører praktiske opgaver.

Når dit barn har sit eget gyngestativ, og det kun er barnet selv som bruger det, er såvel gynger som stativ ydermere sikret mod overdrevet slitage eller hærværk. Du skal selvfølgelig selv sikre at barnets gyngestativ er placeret på et stabilt underlag, og at stativ såvel som gynge er forsvarligt monteret. Men så har du også fordelen af selv at kunne holde styr på kvaliteten af barnets udendørs legeredskaber.

Hvilken slags gyngestativ skal jeg vælge?

Gyngestativer fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Når du står for at skulle vælge et gyngestativ er det en god idé at måle haven op. Du skal som nævnt oven for sikre at dit gyngestativ kan placeres på et jævnt og plant underlag således at det står stabilt. Det skal være muligt at gynge frem og tilbage uden at støde ind i noget.

Der ud over er det smart at vælge et gyngestativ som kan tilpasses barnets – eller børnenes – størrelse og alders trin. Har du flere børn er det smart at købe et gyngestativ med plads til flere gynger. Og så kan du med stor fordel vælge et gyngestativ med mulighed for udskiftning af gyngerne, så de små kan få deres egne gynger med mulighed for fastspænding.

Læs mere på https://husblog.dk/saadan-finder-du-det-rigtige-gyngestativ/ 

More articles