Glæd ungerne med et lækkert gyngestativ

27 december 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du træt af offentlige legepladser med dårlige forhold og alt for mange børn? Så bør du overveje at opstille et gyngestativ i familiens egen have.

Hvad er fordelene ved et gyngestativ i haven?

Der er mange fordele ved at opføre en legeplads i egen have – her under et lækkert og solidt gyngestativ. Først og fremmest slipper du og dit barn for hver eneste dag at skulle besøge den lokale legeplads. Her kan I hurtigt risikere at skulle stå i lang kø til de populære gynger, og samtidig kun få lov at tilbringe ganske kort tid med at gynge før den næste i rækken skal til.

En anden risiko ved offentligt tilgængelige legepladser er at man risikerer at gå skuffet hjem, idet disse ofte er ofre for hærværk med defekte lege redskaber til følge.

Med et gyngestativ i egen have kan dit barn gynge når som helst og så længe han eller hun lyster. Du kan altid være sikker på at gynger såvel som stativ er i fin stand. Og så slipper I begge for den stress der kan være forbundet med at besøge en offentlig legeplads.

Hvilket gyngestativ skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige gyngestativ modeller derude – og det kan være svært at bestemme sig for hvilken en der skal stå i haven. Du bør i forbindelse med valg af gyngestativ tage udgangspunkt i barnets alder og størrelse, og i din haves beskaffenhed. Uanset hvilket gyngestativ du vælger skal det kunne stå stabilt og monteres korrekt så der ikke er fare for at det vælter. Barnet kan kunne gynge frem og tilbage uden at ramme noget. Og underlaget skal helst være nogenlunde blødt og eftergivende så barnet ikke slår sig hvis det falder af gyngen under leg. Læs mere om opstilling af gyngestativ i den online blog på husblog.dk

Flere Nyheder