Gode råd til hvordan du finder en maler

19 October 2021 Steffen Hansen

editorial

Hvis du skal i gang med et malerprojekt i dit hjem, så skal du højst sandsynligt i gang med at finde en maler, der kan klare jobbet for dig. Der er mange malerfirmaer i Danmark, hvor det godt kan være svært at finde et godt firma blandt de mange. Derfor har vi lavet en lille guide til dig, om hvordan du finder en god maler. Læs med her.

 

 

 

1. Find en lokal maler

Ved at opsøge en lokal maler, så er du sikret, at folk omkring dig har gode erfaringer med malerfirmaet. Du er sikkert ikke den eneste, der har skulle bruge et malerfirma i forbindelse med et renovationsprojekt eller lignende. Derfor kan du med garanti være sikker på, at den lokale maler har et godt omdømme blandt venner, nabo eller familie. Du kan forhøre dig hos de forskellige, om de har været tilfredse med resultatet. 

 

2. Læs anmeldelser

Hvis du ikke har en lokal maler omkring dig, så kan du bruge internettet som en måde, hvorpå du kan finde en maler. Det kan du gøre ved at google dig frem til malerfirmaer i nærheden af dig. Her kan du i samme forbindelse få læst anmeldelserne af de forskellige malerfirmaer. Så kan du bedre danne dig et overblik over, hvorvidt andre mennesker har været tilfredse med malerfirmaet. Det kan du hurtigt vurdere ud fra de anmeldelser, der står skrevet inde på enten Trustpilot eller Google. Anmeldelser skal tages med et gran salt. Der kan være anmeldelser fra folk, der udelukkende er negative.

Hvis du leder efter et godt malerfirma, så kan du besøge: https://malerkanonen.dk/maler-greve/.

 

3. Indhent flere tilbud

Før du tager det første og bedste malerfirma, så anbefaler vi, at du får mere end ét tilbud. Det kan hjælpe dig med at tage et bedre og velovervejet beslutning om valg af et malerfirma. Der er mange malerfirmaer, hvor prisen derfor kan variere grundet den store konkurrence. Du kan bruge de forskellige tilbud til at forhandle med malerfirmaer. Det kan være, du kan få slået noget af prisen af hos en maler. 

More articles