Gode steder at opbevare ens kørekort

17 July 2019 Anders Lundtang Hansen
Gode steder at opbevare ens kørekort

“Goddag, må jeg have lov til at se kørekortet?”

Det er sådan set uden betydning, om du bliver stoppet i en rutinekontrol, har defekt baglygte, eller du har kørt mindst 90 procent for stærkt: når politiet stopper dig, så vil de gerne have lov til at se dit kørekort.

Dette vil de både for at se, først og fremmest, om du har tilladelse til at føre et køretøj, og så de kan slå dig op i kriminalregisteret og andet for at se, om der er noget udestående, du ikke er mødt op til, eller du har andre forseelser fra deltage i trafikken, som kan have indflydelse på din eventuelle bødestørrelse.

Derfor er det virkelig SÅ vigtigt, at du har det kørekort på dig, så du hurtigt kan hive det frem og vise det.

Hvis man ikke har kørekort i Horsens på sig som eksempel, når man fører et køretøj, så kan det blive ret så dyrt (udover den bøde, som du måske allerede står til).

Så er det meget muligt, at du reelt ejer og har et kørekort, men du har glemt det derhjemme, for her er der ingen køre mor: det gælder om at have det med hver gang.

Faktisk burde du altid have det på dig for en sikkerheds skyld, da det også fungerer som ID-kort i mange andre forbindelser.

Men hvordan sikrer man sig så, at man får det med, selv hvis man er den glemsomme type?

Den løsning, som mange vælger, er at have det kørekort sammen med betalingskort og andre kort, man bruger tid.

Man kan mene, at det ikke er så smart, hvis man nu taber den enhed, hvor alle kortene er samlet i, men hvis vi nu regner med, at andre mennesker er af den reelle slags, hvis de finder dine kort, så de gerne vil finde frem til dig som ejer, så kan det klart bedst svare sig at have kortene samlet, så man altid ved, hvor de er.

More articles