Gulvafslibning i Valby i højeste kvalitet

22 October 2020 Maria Laugesen

editorial

I Danmark er trægulve en tendens, der ikke ser ud til at forsvinde igen, og det er ikke mærkeligt. Det er nemlig både utrolig smukt og samtidig meget slidstærkt og holdbart. Med et trægulv får du naturens toner og farver ind i hjemmet, og du får et gulv, som du kan have glæde af i virkelig mange år fremover.

Men det er naturligvis vigtigt, at du vedligeholder dit trægulv for at holde det smukt og sundt. Først og fremmest er regelmæssig vedligehold med korrekt rengøring essentielt. Men en gang imellem vil en dybere behandling altså være nødvendig for at træet kan fremstå smukt og friskt.

Her er gulvafslibning eller afhøvling et helt oplagt valg.

Få professionel gulvafslibning i Valby

Med en gulvafslibning fjernes det øverste lag af træet med en slibemaskine, hvorved smuds, snavs, misfarvninger og overfladiske ridser fjernes. Typisk er der tale om ca. 2-4 mm. Det får træet til at fremstå uden samme mængde revner og skader, ligesom det får et friskt og oftest lysere look.

Det kræver naturligvis, at dit gulv egner sig til at blive slebet. Massive trægulve og plankegulve kan som udgangspunkt altid slibes, med mindre de er blevet afhøvlet virkelig mange gange før. Parketgulve kan også oftest klare en gulvafslibning, men tåler ikke afhøvling. Lamelgulve vil nogle gange kunne klare en slibning, mens laminatgulve ikke kan.

Hos DBF Gulvservice kan du få råd og vejledning om, hvorvidt dit gulv kan slibes eller ej. De kommer også gerne med idéer til efterbehandling baseret på dine ønsker og behov, så du kan få det helt rigtige finish.

Her får du en professionel gulvafslibning i Valby af højeste kvalitet, hvor både udstyr og service lever op til den bedste standard. Det sikrer et smukt og holdbart resultat for dine trægulve, så du kan have glæde af dem i mange år fremover.

More articles