Gulvafslibning på Nørrebro til konkurrencedygtige priser

22 oktober 2020 Maria Laugesen

editorial

Selvom et nyt trægulv er utrolig smukt, så er det også noget, der koster – både for pengepungen og for tidsplanen. Har du muligheden for det, så er det selvfølgelig en helt oplagt løsning for at sikre et smukt, naturligt og enormt slidstærkt gulv, som du kan have glæde af i mange år. 

Men har du allerede trægulve i forvejen, så er der et alternativ, som er billigere og hurtigere, og som også kan give et virkelig smukt resultat: nemlig gulvafslibning.

Næsten nye gulve med gulvafslibning

Med en gulvafslibning får du naturligvis ikke et nyt trægulv, men det kan næsten virke sådan. Har du et massivt og sundt trægulv, så kan du nemlig først få en afhøvling som fjerner hakker og ridser helt ned til 2-4 mm i dybden. Efterfølgende kan du få en gulvafslibning, som sikrer et smukt finish på dit trægulv. Så er gulvet næsten som nyt.

Efter en gulvafslibning eller afhøvling kan det være en fordel at få gulvet efterbehandlet. Det giver dig muligheden for at vælge lige netop det finish, som du foretrækker, og det sikrer også et mere holdbart og slidstærkt gulv. For eksempel er lak en populær løsning, fordi det giver et hårdført gulv, som er nemt at rengøre, og som holder sig smukt i mange år med den rigtige pleje.

Få et tilbud på gulvafslibning på Nørrebro

Hos DBF Gulvservice kan du få afhøvling og gulvafslibning på Nørrebro og omegn. Her bliver du mødt at professionelle fagfolk med mange års erfaring bag sig. De har kompetencerne og udstyret i orden, så de kan levere et både smukt og holdbart resultat. Sammen kan I finde den løsning, som er bedst for gulvet, og som passer til dine personlige ønsker og behov.

Tag en snak med dem og hør mere om, hvordan de kan hjælpe dig og dine trægulve.

Flere Nyheder