Hav en reserve af en skuldertaske liggende

08 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

De fleste af os tænker ikke over det sædvanlige med, at man lige smider sin taske over skulderen, når man skal ud af døren.

Man har gjort det så mange gange før, at man dårligt tænker over det. Og man har nok den samme taske, som kunne være en skuldertaske, man lige svinger over skulderen og tager med sig.

Det kan være, når man skal i skole, på arbejde eller bare have med sig, når man skal ud på en kortere eller længere rejse.

Derfor bliver sådan en sag også slidt, også selvom den er bygget af godt materiale, for den kan jo ikke holde uendeligt.

Man slynger den ind i ting, den får vægt på sig af indholdet, som kan mørne stropperne, og med tiden er der bare generelt slitage og misfarvninger, men det er bare med til at gøre det til en personlig skuldertaske for en.

Men så går den i stykker en dag!

Det er altid godt med en skuldertaske på lager

Man smider den jo nok på gulvet, når man kommer hjem, da ikke alle personer rammer sofaen med den, og man er så vant til, at den holder, at man ikke bemærker, at stropperne er ved at knække, eller at bunden i den er ved at være helt slidt væk.

Så når den endelig går i stykker, så er det et symptom på, at den er helt død, så den kan ikke repareres.

Det er bare træls, hvis man så skal ud at kigge på skuldertasker dagen efter, da man skal bruge den senere på dagen eller inden, man kan komme i forretningen.

Det går endnu længere, hvis man skal bestille den over nettet – og har man overhovedet pengene til den?

Ved at købe en reserveskuldertaske af den samme type, når du har fundet den, du kan lide, så har du altid en liggende parat, der kan hjælpe dig.

Flere Nyheder