Hjælp ved dødsfald? Find den bedste service til bisættelse og dødsbo

17 marts 2020 Astrid Pedersen
Hjælp ved dødsfald? Find den bedste service til bisættelse og dødsbo

Er du efterlevende til en nyligt afdød, og var vedkommende en af dine tætte relationer? Så er du sandsynligvis stadig i sorg. Mange mennesker, som har oplevet tilsvarende situationer beretter om en nærmest handlings lammet tilstand, når det er allerværst.

Derfor er det en god idé at få professionel hjælp fra dygtige fagfolk til alle de opgaver, som uvægerligt følger i kølvandet på et dødsfald.

Lad bedemanden arrangere bisættelsen

Blandt de tungeste og mest krævende opgaver, som relaterer sig til et dødsfald, er begravelse eller bisættelse. For en efterlevende, som aldrig før har stået i en lignende situation, vil dette sandsynligvis forekomme ganske uoverskueligt. Der er utroligt mange praktiske gøremål, som skal udføres i forbindelse med bisættelsen – og det kan godt være vanskeligt at overkomme, mens man står midt i sorgen og savnet.

Her kan bedemanden til alt held være til rigtig stor hjælp. En erfaren bedemand med et godt kendskab til det lokal område, i hvilket den afdøde havde bopæl, vil kunne forestå kontakten til de relevante instanser – for eksempel kirkekontoret og præsten i det nærliggende sogn, eller begravelses myndighederne i den pågældende kommune, hvorfra der skal indhentes begravelses hjælp. Bedemanden hjælper også gerne med at arrangere lokaler til efterfølgende gravøl eller frokost for deltagerne ved ceremonien.

En marskandiser kan hjælpe med at tømme dødsboet

Når den afdødes sidste bolig skal tømmes for møbler og andet indbo, kan du med fordel kontakte en dygtig marskandiser, som kan hjælpe med bortskaffelse af den afdødes ejendele. Du kan vælge at sælge hele dødsboet til marskandiseren til en fast pris, eller du kan vælge at lade marskandiseren stå for salg af særlige effekter. En marskandiser vil altid sørge for, at dødsboet er ryddet som aftalt – og at der er gjort pænt rent derefter.

Læs mere om service ved dødsfald på servicefirmaer.dk

Tjek også disse sider:

https://servicefirmaer.dk/
https://serviceudbydere.dk/
https://AltDetPraktiske.dk/
https://HandyHjælp.dk/
https://UltraHandy.dk/
https://MegaHandy.dk/
https://ServiceSkandinavia.dk/
https://ServicePlanet.dk/
https://ServiceFinderen.dk/
https://servicetips.dk/
https://servicetricks.dk/
https://servicevirksomheder.dk/

Flere Nyheder