Hvad er prisen på at få lavet et skøde?

30 April 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvad skal det egentlig koste dig at få lavet et autoriseret skøde, der ligeledes bliver laver af en autoriseret advokat, hvor det kommer til endelig godkendelse?

Det kan være lidt bøvlet at svare direkte på, og det vil vi forklare nærmere om i denne artikel.

Vi starter dog med at slå fast med det samme, at hvis du tror, det kan svare sig at spare pengene væk til at få en advokat til at udfærdige dit skøde, så gør du dig selv en bjørnetjeneste.

For det første vil det tage lang tid at gøre, og så siden du ikke er advokat, vil det nok næppe blive godkendt, og du kan lave det så forkert, selvom det umiddelbart ikke er til at se, at du kommer til at anføre nogle punkter, der er ufordelagtige for dig.

At lade en advokat stå for arbejdet med at lave et skøde, er nogle penge givet godt ud, som i overført betydning kan betale sig i længden for dig.

Men hvordan vælger advokater så at takstere arbejdet i forbindelse med den ydelse at lave et skøde?

Det er lidt forskelligt og kan blandt andet handle om, at nogle advokater takserer efter arbejdstimer, mens andre måske har en fast pris på, hvad det lige kommer til at koste at lave et skøde, uanset hvor lang tid det tager.

Nogle tager penge for, hvor meget der skal anføres i skødet, og hvor mange efterfølgende og opfølgende opgaver, der skal laves i forbindelse med arbejdet med et skøde.

Dog er det vores erfaring, at du skal finde en god advokat, der kan gøre det bedst muligt for dig, så du ender med et tilfredsstillende resultat af høj kvalitet, end bare at gå efter den billigste.

Her kan vi foreslå, at man tjekker eboligadvokat.dk ud, der har mange gode erfaringer og kundeanbefalinger med i kølvandet af det at lave skøder.

More articles