Hvad koster det at sende pakker i Danmark?

16 April 2020 Anne-Mette Hansen

editorial

Er det ikke så ofte, at du sender en pakke? Så har du sikkert ikke styr på alle priserne på markedet? Vil du gerne vide mere om forskellige pakkeservices i Danmark? Hvad det koster? Hvor du kan sende fra? Og hvordan du gør det? Så læs med her!

Sådan sender du pakker i Danmark

I de gode gamle dage skulle man på posthuset for at sende en pakke. Det foregik med Post Danmark, det som vi i dag kender som PostNord. I dag er der kommet flere pakkeservices på banen, og du kan nu nemt og uden besvær sende pakker fra, hvor du handler ind, køber bagerbrød eller handler byggematerialer. Det kan du med firmaer som DAO og GLS, der leverer pakker i hele Danmark.

Send dine pakker med DAO

DAO har mere end 1200 pakkeshops i hele Danmark. Det er derfor super nemt at finde et sted og sende din pakke. Det er også let at vælge en pakkeshop tæt på modtageren af pakken. Hos DAO finder du pakkepriser helt ned til 43 kr. for 1 kg. Der går aldrig mere end 2 dage, før pakken er fremme med DAO. Og ofte ligger den uden for døren allerede dagen efter. 

Brug GLS til at sende pakker 

GLS har også pakkeshops over hele landet. Hos GLS koster det 68 kr. for at sende 1 kg. Pakken sendes til en pakkeshop nær modtagerens adresse, som du selv vælger, når du køber porto. Det tager ca. 2 dage for din forsendelse at nå frem. 

Både DAO og GLS har nogle gode priser på at sende pakker. Hvem du skal vælge, kommer nok an på, hvilken pakkeshop du finder tættest på dig eller på modtageren af pakken. For begge firmaer er kendt for at yde en super god service. 

Læs meget mere, og send pakke med DAO og GLS i dag!

More articles