Hvilket sejler udstyr og bådudstyr kan jeg købe hos Bådbiksen?

23 April 2020 Astrid Pedersen
Hvilket sejler udstyr og bådudstyr kan jeg købe hos Bådbiksen?

Du finder hos Bådbiksen alt hvad du skal bruge i forbindelse med sejlads, for eksempel udstyr til anker og fortøjning, sikkerhed om bord (for eksempel redningsveste, redningskranse, redningsflåder og nødblus), flag og flagspil til blandt andet signalering, diverse kontrolbokse, styre systemer og navigations udstyr samt tilbehør til VVS og toilet om bord.

Der ud over kan du shoppe materialer og udstyr til brug ved klargøring og vedligeholdelse af båden, her under bundmaling og skrabere, olie til teak dæk, og tilbehør til overflade polering. Og så finder du et væld af sejler tøj, fiske udstyr, gaveartikler og tilbehør til anden vandsport og fritid.

Hvorfor handle hos Bådbiksen?

Bådbiksen er ejet og drevet af båd og sejl entusiaster, hvis fremmeste mission er at forhandle det bedste og mest holdbare udstyr og tilbehør i den mest solide kvalitet. Når du køber dit bådudstyr hos Bådbiksen, kan du være sikker på at det lever op til alle gældende standarder og regulativer. De dygtige folk bag Bådbiksen udvælger nøje såvel leverandører som produkter ud fra meget høje forventninger til kvalitet og styrke.

Alle produkter, du finder i Bådbiksens online shop, er således godkendte og tidssvarende når det gælder såvel kvalitet som sikkerhed. Du kan således trygt henlægge alle dine indkøb til båden hos Bådbiksen – og samtidig slippe en del billigere end hvis du valgte at købe ind i andre butikker. Bådbiksen holder nemlig deres priser i et særdeles kundevenligt leje, hvilket skyldes, at alle produkter bestilles direkte hos producenten.

På den måde sparer Bådbiksen udgifter i forbindelse med drift af fysisk butik eller lager, og kan dermed holde priserne på bådudstyr nede. Og så vil du altid kunne få professionel vejledning vedrørende indkøb af bådudstyr hos de dygtige indehavere af Bådbiksen.

Du kan se det store udvalg af bådudstyr og tilbehør i den online shop på baadbiksen.dk

More articles