Hvor finder jeg en god tandlægeklinik i Århus?

11 January 2021 Astrid Pedersen

Hvis du er flyttet til Århus og endnu ikke har fundet en fast tandlæge, kan du med fordel vælge Tandlægerne på Stjernepladsen. Tandlægerne på Stjernepladsen er blandt Århus’ ældste og mest velrenommerede tand klinikker, og her vil du med sikkerhed kunne få den behandling du har brug for.

Ved dit første besøg hos Tandlægerne på Stjernepladsen vil du modtage et grundigt tand eftersyn, og der vil blive optaget røntgen billeder af din mund. Formålet hermed er at afdække om der skulle være ansatser til lidelser så som parodontose eller karies på steder som ikke kan ses med det blotte øje. Det kan for eksempel være under tandkødsranden, hvor diverse abscesser kan gemme sig, eller mellem dine tænder hvor der kan være opstået huller på emaljen.

Dine tandkødslommer ved tænderne bliver målt for at se om du har tilløb til tandkøds betændelse eller parodontose. Du vil også få en effektiv tandrensning som fjerner tandsten og efterlader dine tænder glatte og blanke. Og så kan du gå fra klinikken med et strålende smil og frisk ånde.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlægerne på Stjernepladsen som min tandlæge i århus?

Hos Tandlægerne på Stjernepladsen finder du udelukkende dygtige fagfolk med mange års erfaring inden for tandlæge arbejde. Tandlægerne på Stjernepladsen er også i besiddelse af state of the art klinik udstyr til såvel behandling som til diagnosticering.

De dygtige tandlæger, tandplejere og klinik assistenter holder stedse deres ekspertise ved lige gennem kruser og efteruddannelse så de altid er up to date med de seneste metoder og den nyeste teknologi. Du og dine tænder er således i sikre og professionelle hænder når du sætter dig i stolen hos Tandlægerne på Stjernepladsen. Og så kan du trygt gabe op og sige ah.

Du kan læse mere om Tandlægerne på Stjernepladsen og bestille tid til tandrens og eftersyn online på stjerneklinik.dk

More articles