Hvor langt og omfattende skal dit skøde være?

30 april 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er desværre ikke entydigt at svare på ovenstående spørgsmål, da det her helt specifikt handler om den konkrete opgave at skrive dit specifikke skøde.

Selvfølgelig er der noget overlap i de forskellige skødetyper, hvor man kan sige, at der er nogle aspekter, som går igen og som man måske godt kan fortrykke og så indsætte de specifikke navne og adresser i og på afhængigt af, hvem man er som køber/sælger/overdrager eller lignende.

På den måde behøver man ikke, som man var nødt til i gamle dage, at skrive det hele fra bunden med blæk på papir og så starte forfra, hvis man lavede en fejl eller stavede forkert – og var man helt tilbage i de gamle dage skulle det måske være på noget pergament med et stearin-tryk på med et segl.

Nu om dage kan man, afhængigt af advokatfirmaet, lave nogle skøder på forhånd, hvor man så tilføjer og retter til efter, hvilken specifik sag, man sidder med.

Men desværre kan vi ikke sige noget konkret om din sag, hvis du lige søgte på nettet efter, hvad der skal stå i et skøde.

Den slags overlader man til de professionelle, og det er nogle kompetencer, som vi desværre ikke besidder.

Dog kan vi give dig et godt og konkret råd at eboligadvokat.dk, hvis du sidder i den situation at skulle have lavet et skøde helt fra bunden.

De vil gerne hjælpe dig og udfærdige skødet for dig og eventuelt pådrage sig den specifikke opgave, du sidder med i forbindelse med dit skøde. Så kan I også tale om skøde pris, når I kommer til den del.

Vi vil nemlig ikke anbefale dig, at du selv begynder at skrive dit skøde, selvom du måske kan finde informationer om dette på nettet.

Det kræver sin uddannelse, viden og erfaring at skrive et skøde helt korrekt, som vi klart anbefaler, at du får de professionelle til at gøre – især de fremhævede.

Flere Nyheder