Hvor mange ruder vil du have i din terrassedør?

29 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er bestemt muligt at få en terrassedør, som der ikke er en eneste rude i, for det kan jo være det, som man foretrækker at have i ens udgangsparti til terrassen.

Men som man kan se på dette link: https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore , så er det klart de døre med vinduer/ruder i, som der hitter en del, siden der er så mange at vælge blandt.

Og hvis man begynder at dykke ned i det og se, hvad der er af valgmuligheder på den front, så vil man formentlig blive overrasket over, hvad der er af muligheder på det område.

For der er mange forskellige typer af terrassedøre at vælge blandt, hvor man kan få nogle, hvor døren næsten udgøres af en enkelt rude, mens man kan få en dør til terrassen, hvor den ene halvdel udgør en rude – og denne kan så igen være inddelt i flere afsnit.

Og det slutter ikke her.

Terrassedøre med mange eller få ruder i

I afsnittet over udvalget kan du se, at de døre kan fås med kvadratiske eller rektangulære ruder i, hvor man måske mere er til den stil, hvor der er lige lang side på ruden for oven, i bunden og siden, eller måske er man mere til den slags, hvor de to sidder passer sammen hver for sig, men ikke alle fire.

Disse inddelinger kan passe ind i forskellige hjem of indretninger alt efter, hvordan man vil have ens terrassedør til at fungere ind i hjemmets helhed.

Dette inkluderer nok både stilen på døren, men det handler også om farven på døren, men det gælder så sandelig også, hvad der er af ruder i den.

Desuden kan man så vælge at have nogle materede ruder, eller de kan være helt gennemsigtige, så det er lettere at se ud på ens have og videre.

Flere Nyheder