Hvordan finder jeg lingeri, som passer til mig?

08 januar 2020 Astrid Pedersen

editorial

Når du er i markedet efter sødt, forførende eller frækt undertøj og andet tilbehør, som kan sætte lidt ekstra kulør på dit kærlighedsliv, er det en fordel hvis du kender din størrelse. Dette gør sig især gældende, hvis du skal bruge et bh og trusse sæt. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilken størrelse – eller type – bh, du køber.

Du kan for eksempel gå ned i en lingeri butik og bede ekspedienten om at tage dine mål, så du ved, hvad du skal gå efter. Når du kender din skålstørrelse, er det meget nemmere at finde en bh eller bralette, som passer. Og så er det sådan set bare at finde ud af, hvilken type, du foretrækker. De feminine former kan have stor glæde af en full cup bra, som kan støtte og forme en tung barm. Og de lidt lettere typer kan få mere fylde med en vatteret bh.

Hvor kan jeg købe lækkert lingeri i alle størrelser?

Hvis du således kender din størrelse, og har en god idé om hvilke type lingeri du ønsker dig, kan du med fordel købe lingeri online. Uanset om du er åleslank, eller er den mere kurvede type, kan du finde lækkert og frækt lingeri i den online shop hos Love Lingeri. Love Lingeri er en lingeri shop med stort fokus på lingeri i høj kvalitet – til alle størrelser kvinder, og til nogle af markedets bedste priser.

Love Lingeri udser sig udelukkende de bedste og mest velrenommerede brands, når de handler om at udvælge varer til kataloget. Du finder blandt andet lingeri fra brands så som baci, Bijoux Indiscrets, Calvin Klein, Chilirose, Cottelli Collection, Doreanse, Gorsenia, Leg Avenue, Livia Corsetti Fashion, Music Legs, Noir Handmade, Obsessive, Rimba, Svenjoyment og Vixson.

Se hele det store udvalg af flot og forførende lingeri på https://www.love-lingeri.dk/hverdags-lingeri 

Flere Nyheder